piektdiena, 2010. gada 4. jūnijs

Laiks mainīt ieradumus!

 No 7. līdz 12.jūnijam Rīgā norisināsies sociālā kampaņa “Laiks mainīt ieradumus!” ar mērķi aktualizēt smēķēšanas problēmu un pievērst sabiedrību, īpaši jauniešus veselīgam dzīvesveidam. Laiks, ko cilvēks dienā pavada smēķējot, ir līdzvērtīgs laikam, kas nepieciešams, lai uzturētu labu fizisko formu. Akcijas laikā Rīgas iedzīvotājiem tiks dota iespēja mainīt cigarešu paciņu pret vienu bezmaksas fitnesa kluba apmeklējumu. Ideja par šādā veida akciju radās biedrības „Jaunie” pārstāvim Ivaram Bandonim: “Mēs vēlamies piedāvāt smēķējošajiem rīdziniekiem, labāku alternatīvu – sportu, kā arī likt aizdomāties par sava kaitīgā ieraduma ietekmi uz veselību un finansiālo stāvokli. Vēlamies, lai cilvēku zemapziņā iespiežas izpratne par smēķēšanas negatīvajām sekām. Cigaretes kaitē cilvēku veselībai, tās ir dārgas un tā vietā, lai nevajadzīgi tērētu 400 Ls gadā tabakas izstrādājumiem, jūs varat atļauties doties ceļojumā vai nopirkt jaunu divriteni!”

Visas nedēļas garumā rīdziniekiem būs iespēja katrā fitnesa klubā “Atlētika” un lielākajos Rīgas tirdzniecības centros samainīt cigarešu paciņu pret vienreizējo sporta kluba “Atlētika” apmeklējumu, kā arī BTA Klienta karti. Savukārt, sestdien, 12. jūnijā plkst. 14.00 Vecrīgā pie Kaļķu ielas 28. nama norisināsies kampaņas noslēguma pasākums kopā ar Latvijas sporta zvaigznēm, kur tiks iznīcinātas visas nedēļas laikā iemainītās cigarešu paciņas.

Mēs dodam iespēju katram pilsētas iedzīvotājam izdarīt savu izvēli par labu veselībai. Varam sacīt tikai vienu: „Laiks mainīt ieradumus!”

Atbalsta: fitnesa klubu tīkls Atlētika, apdrošināšanas akciju sabiedrība BTA, partija Jaunais laiks, aģentūra CRA.

Sekot visām projekta aktivitātēm var internetā:

twitter.com/biedribajaunie

www.biedribajaunie.lv

www.atletika.lv

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru