trešdiena, 2010. gada 13. oktobris

Pateicība atbalstītājiem

Tūlīt būs pagājis Latvijas četrgades nozīmīgākais politiskais notikums- 10. Saeimas vēlēšanas. Vienotība ir uzvarējusi un mums ir dota tautas uzticība vadīt valsti nākamos četrus gadus ar Valdi Dombrovski kapteiņa lomā. Vienotības sasniegtais rezultāts- trešdaļa vēlētāju uzticība ir iegājis Latvijas vēsturē kā lielākais tautas atbalsts vienam politiskajam spēkam kopš neatkarības atgūšanas. Tas nebūtu bijis iespējams bez katra no jums, bez tā atbalsta ko devāt Vienotībai 2. oktobrī, tādēļ vēlos teikt pateicības vārdus mūsu atbalstītājiem- cilvēkiem, kuri tic, ka Latvija var būt demokrātiska, tiesiska, par sevi lepna valsts, brīva no korupcijas, izšķērdības un nabadzības. Īpašu paldies saku saviem atbalstītājiem un draugiem - tiem 1266, kas mani atbalstīja tieši, pie vēlēšanu urnām, un visiem pārējiem, kas turēja par mani un Vienotību īkšķus. Paldies.
Uzticības mandāts nu ir dots, pienācis laiks turpināt darbu, lai dotie solījumi un pozitīvas prognozes par mūsu nākotni īstenotos pēc iespējas ātrāk. Lai katrs no mums atgūtu ticību valstij un būtu lepns par to, ka ir Latvietis.

Tās idejas, apņemšanās un mērķi, ko paudu savos rakstos, diskusijās un sarunās ar jums, nekur nepazudīs. Es turpinu strādāt Jaunajā laikā vadot jauniešu nodaļu, ar kuras palīdzību mēs risināsim un aktualizēsim jaunatnes problēmas, sniegsim deputātiem mūsu redzējumu un viedokli par visdažādākajiem jautājumiem. Jaunatnes nodaļa ir un būs jauno politiķu atspēriena un atbalsta punkts, kas strādā Latvijas interesēs.

Gods kalpot Latvijai!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru